T +31 (0)492 53 83 61
  
NIEUWS

Frank van Deursen naar CRON

Frank van Deursen treedt in dienst als sales director bij CRON Europe. Hij wordt verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten en dealerondersteuning van CTP systemen en Blackwoord offsetplaten in Europa, Midden Oosten, Afrika en Rusland. Frank was commercieel directeur bij Micron Media, een onderdeel van AtéCé Graphic Products.

Nieuwsbericht

Paginagroot artikel

In de AtéCé Béter & Compléter krant een paginagroot artikel over Micron Media met daarin een heldere uiteenzetting over de verkoop van CRON CTP oplossingen en Blackwood offsetplaten op de Benelux en Duitse markt. In dat artikel wordt ook het Duitse Salesteam Martin Hartmann en Patrick Kleijer voorgesteld.

Artikel

CRON CTP workshop bij Control Media

Micron Media heeft voor relaties een CRON CTP workshop georganiseerd. Dat gebeurde bij Control Media in Etten-Leur. Tijdens deze workshop was er alle gelegenheid om een kijkje in de keuken van de ‘internationale CRON showroom’ te nemen en de volledig geautomatiseerde CTP afdeling ‘live’ in werking te zien.

Fotoalbum

230 offsetplaten per uur

Control Media in Etten-Leur heeft flink geïnvesteerd in CTP. ‘Daarvoor hebben we onder andere nieuwe CRON plaatbelichters met Krause palletladers aangeschaft’, zegt directeur Leon van Nunen. ‘Daarnaast hebben we geïnvesteerd in de volledige automatisering van het proces. Voor de automatisering hebben wij een beroep gedaan op de prepress kennis en praktijkervaring van Micron Media.’

Nieuwsbericht Publicatie

SMG Groep kiest voor CRON

Micron Media heeft bij de SMG Groep twee nieuwe CRON-plaatbelichters geïnstalleerd. De ene plaatbelichter is uitgerust met een bulkloader voor 500 offsetplaten, de andere staat in lijn met een Krause-palletlader. ‘Deze investering is niet alleen een uitbreiding, maar ook een investering in efficiency en productiever werken’, zegt commercieel directeur Marthijn ter Averst.

Nieuwsbericht Publicatie

CRON Open House

Het internationale CRON Open House dat Micron Media organiseerde werd goed bezocht. Zowel vanuit Duitsland, alsook vanuit de Benelux kwamen er diverse Micron Media relaties naar Düsseldorf. Daar werden in het Europese hoofdkantoor de nieuwste CRON plaatbelichtingstechnologieën gedemonstreerd.

Serviceteam startklaar

Het serviceteam Micron Media is verder uitgebreid en staat startklaar om de CRON plaatbelichters in de Benelux en Duitsland te ‘servicen’. Onze serviceafdeling is bereikbaar onder een nieuw telefoonnummer 0900 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Serviceteam

Volledig geautomatiseerd

Micron Media heeft bij Control Media in Etten-Leur nieuwe CRON plaatbelichters met Krause palletladers geïnstalleerd. Deze nieuwe investeringen maken onderdeel uit van een volledig geautomatiseerd plaatbelichtingsproces. ‘Er komen bij dit proces geen mensenhanden meer aan te pas’, zegt directeur / eigenaar Leon van Nunen.

Nieuwsbericht

Onderdak bij AtéCé

Micron Media is verhuisd vanuit Someren naar Alkmaar en ingetrokken in het logistiek centrum van AtéCé. Micron Media maakt sinds 2016 deel uit van AtéCé Graphic Products. Micron Media opereert volledig zelfstandig, onder eigen naam in de markt en is verantwoordelijk voor eigen klantcontacten. De backoffice, serviceafdeling en magazijn zijn verhuisd naar de Ivoorstraat 13 in Alkmaar.

Nieuwsbericht

CRON Open House

Op 11 september 2018 wordt in Düsseldorf voor relaties van Micron Media in de Benelux en Duitsland het internationale CRON Open House georganiseerd. Tijdens het evenement worden de nieuwste CRON plaatbelichtingstechnologieën gedemonteerd en worden er diverse presentatie gegeven over recent door Micron Media geïnstalleerde volledig geautomatiseerde plaatbelichtingsprocessen.

Uitnodiging Nieuwsbericht

CTP-workshop bij Control Media

Micron Media organiseert op woensdag 28 november 2018 een excursie naar Control Media in Etten-Leur, waar een volledig geautomatiseerde CTP-afdeling is ingericht. Daar wordt in de ochtend inhoud gegeven aan demonstraties en een CTP-workshop. Aansluitend is er een lunch en voor liefhebbers een bezoek aan de innovatieve fabriek van Uboats.

Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden bij Frank van Deursen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.